Verifikovani Twitter nalog?


Šta je verifikovani  Twitter nalog ?

Svaki nalog koji ima plavi bedž  na profilu je verifikovani nalog.
Npr pogledajte kako to izgleda na profilu - @android

Zašto Twitter verifikuje račune ?

Verifikacija se koristi da se utvrdi identitet korisnika naloga. Verifikovani racuni pomazu da korisnici pronadju kvalitetne izvore informacija.

Koji se nalozi verifikuju ?

Twitter proaktivno proverava račune da bi olakšao korisnicima da nadju onoga koga traže. Twitter se koncentriše na veoma tražene korisnike iz sveta muzike,filme,mode,novinarstva itd... Takodje Twitter verifikuje svoje biznis partnere i osobe sa rizikom od lažnog predstavljanja.

Twitter ne prihvata zahteve za verifikaciju od običnih korisnika. Ako mislite da se nalazite u grupi ljudi koje sam gore naveo i koje podležu verifikaciji,javite se Twitteru.

Zašto moj nalog nije verifikovan ?

Ako mislite da zaslužujete značku a još je niste dobili,morate biti strpljivi.Twitter radi na verifikaciji osoba koje su tražene na Twitteru.Twitter ohrabruje ljude da koriste Twitter na smislen način i možda će biti verifikovani u budućnosti. Imajte na umu da broj Follower-a nije presudan za dodeljivanje značke.

Pored verifikacije,na koji način mogu dokazati autentičnost mog twitter profila ?

Obavezno povežite službeni sajt sa Twitter profilom.Postavite link na Twitter profil i postavite Follow dugme na sajt.

Kako identifikovati službeno verifikovani nalog?

Bedž će se pojaviti u gornjem delu stranice profila korisnika,pored imena,lokacije i bio. Ako se postavi lažna značka ,ili vidu avatara ili kao slika pozadine,nalog će biti trajno ukinut.

Verifikovani računi se mogu prepoznati i po tome što se značka nalazi pored imena i prilikom pretrage u tražilici.
Bedž uvek ima istu boju bez obzira na boju pozadine.